Om os

Hvem er vi?

Erfaringsudveksling har en række administratorer og skribenter.
Her er hvem der står bag/har adgang tll at rejse emner, lave artikler m.v.

Redaktion/administration:

Jesper JAS Sørensen
mail@erfaringsudveksling.dk, Tlf. 23 30 29 29

Brian Overkær
Intelligent-Cycling.com

Claus Holm
Indoor bikeinstruktør

Christian de Thurah
Bike Academy

Lone Christensen
Indoor bikeinstruktør

Hvorfor ”Erfaringsudveksling”?

Da grundlægger er ”Erfaringsudveskling” Jesper ”JAS” Sørensen i 2013 forsøgte at komme ind i ”faget” mødte han mange dygtige instruktører som på ingen måde havde i sinde at lære fra sig. Ingen fif, ingen svar på spørgsmål osv.

Derfor – for at kunne blive klogere på alverdens instruktørfaglige ting, startede han dette her virtuelle fællesskab, så erfarne instruktører der ville kunne hjælpe uerfarne instruktører til at blive dygtigere.

Jo flere dygtige
jo bedre for alle

Grundtanken dengang såvel som nu er, at man ikke selv bliver en dårligere instruktører blot fordi man hjælper andre til at blive bedre – tværtimod.

Jo flere dygtige jo bedre for alle. Så højnes interessen for indoor bike, som igen trækker flere medlemmer i salene osv. Vi er ikke hinandens indbyrdes konkurrenter. Vores virkelige konkurrent er ”inaktivitet” samt alle andre sportsgrene end indoor bike.

Lad os gøre hinanden bedre!

Kan vi lære hinanden en masse gode ting om alt fra lønniveauer, lære at tælle takter, Hvordan man modtager sine medlemmer i salen, hvordan man mixer musik, hvordan man sammensætter er realistisk program rent hårdhedsmæssigt, hvor man finder sin inspiration til både programmer, musik og quing.

Osv. Vi har RIGTIG meget vi kan bruge hinanden til!

Tak til vores samarbejdspartnere!

Kontakt os for muligt samarbejde

Få hjulet til at køre rundt!

Hvis alle giver bare LIDT til fællesskabet i ny og næ, så fungrerer det. Hvis alle er inaktive så er det intet værd. Byd derfor ind i tråden når der rejses et emne eller nogen stiller et spørgsmål du ved noget om.

Du kan ikke gøre det for ofte. Kun for lidt! Vi glæder os over at du er med i ”Erfaringsudveksling”, for at højne standarden på alle indoor bike hold i Danmark.